Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Το δερμα μας μιλα... Δοξα τω Θεω

Στην έρευνα αυτή πρόκειται να επιδειξουμε κάποια ιατρικές ανακαλύψεις για να αποδείξουμε ότι.….
Στην έρευνα αυτή πρόκειται να επιδειξουμε κάποια ιατρικές ανακαλύψεις για να αποδείξουμε ότι τα λόγια του Θεού,οτι το δέρμα θα μιλήσει την ημέρα της ανάστασης είναι ειλικρινα. ....

Σε ενα από τους μεγάλους στίχους του Κορανίου που μαρτυρα ότι τα λόγια του Θεού είναι ειλικρινα , ο Θεός λέει για τον Εαυτό του: (...και τα λόγια ποιου μπορεί να είναι ορθότερα από εκείνα του Αλλάχ;) (Σουρα An-Nisâ'-στίχος 122). Κάθε μέρα οι επιστημονες κανουν ανακαλύψεις και βλέπουμε πολλά σημάδια στο Κορανι για αυτές τις ανακαλύψεις που θεωρουνται ως ένδειξη ότι το Κορανι προερχεται από το Θεό, τον Ευλόγημενο και Υπερυψωμένο.

Ένας από αυτούς τους στίχους είναι εκείνος που μιλά για μια σκηνή την ημέρα της ανάστασης, όταν οι σκεπτικιστές, θα εκτεθούν στη φωτιά , η οποια θα καταθέσει (Η φωτιά) εις βάρος τους, ότι ήταν ψεύτες σε αυτόν τον κόσμο, ο Θεός λέει αυτά: ( Και την ημερα που οι εχθροι του Αλλαχ θα μαζευτουν ενας σωρος ολοι μαζι για την Φωτια, θα βηματιζουν ολοι στην κολαση. Μεχρις οτου σαν την φτασουν και η οραση τους, οσο και το δερμα τους θα μαρτυρησουν εναντιον τους για ολες τις πραξεις τους. ) (Σουρα Fussilat 41-στιχος19-21).
Εδ,ώ εχουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα σχετικά με αυτό το στίχο: Πώς μπορεί η ακοη , η όραση και το δέρμα μας να εκφέρουν γνώμη και να μιλήσουν; Και γιατί ο Θεός να το αναφέρει αυτο στο ιερό βιβλίο του; Έτσι ώστε, με λίγη μελετη και σκέψη που έχουμε, να μελετήσουμε αυτό το στίχο από επιστημονική άποψη, να αυξήσουμε την πίστη μας και να είμαστε ένα από τα ακόλουθα πρόσωπα: (Οι Πιστοι ειναι αυτοι που, οταν αναφερεται ο Αλλαχ τρεμουλιαζει η καρδια τους, κι οταν διαβαζονται σε αυτους οι Αγιατ Του, (οι στιχοι Του) δυναμωνει η πιστη τους, και εμπιστευονται τον Κυριο τους.) (Σουρα Al-Anfal 8-στίχος 2)
Tο Θαύμα του δέρματος
Το δέρμα είναι η εξωτερική επιφάνεια του σώματος. Στον άνθρωπο, είναι το μεγαλύτερο όργανο , σύστημα που αποτελείται από πολλαπλές στρώσεις. Είναι φύλακας των υποκείμενων μυων, των οστων, των κλειδωσεων και των εσωτερικων όργανων. Το ανθρώπινο δέρμα δεν προστατεύεται από τομάρι. στην πραγματικότητα, σχεδόν όλο το ανθρώπινο δέρμα καλύπτεται από τους θύλακες των τριχών.
Λογω της διασυνδέσης του με το περιβάλλον, το δέρμα διαδραματίζει σημαντικο ρόλο στην προστασία του οργανισμού έναντι των παθογόνων και της υπερβολικής απώλειας νερού. Άλλες λειτουργίες του είναι η μόνωση, η ρύθμιση της θερμοκρασίας, η αίσθηση και η σύνθεση της βιταμίνης D.
Στους ανθρώπους, η χρώση του δέρματος skin pigmentation ποικίλλει μεταξύ των πληθυσμών, και ο τύπος του δέρματος μπορεί να κυμαίνεται από ξηρο μεχρι ελαιώδης.
Το δέρμα είναι σε συνεχή κίνηση, κατά μέσο όρο κάθε λεπτό αντανεωνονται περίπου 40.000 κυττάρα του δέρματος και κάθε μήνα αντανεωνονται όλα τα κύτταρα του δέρματος, ωστοσο δεν νιώθουμε οτι το δέρμα μας να έχει αλλάξει μια φορά το μήνα.
Το 95% των κυττάρων του δέρματος έχει μία αποστολή, η οποία είναι η ανανέωση των κυττάρων και 5% το χρώμα του δέρματος από την παραγωγή μελανίνης που δίνει το χρώμα του δέρματος.
Για πολλα χρονια, οι επιστημονες προσπαθησαν να να καλυψουν τα μυστικα της μνημης και μελετησαν το δερμα για να ερευνησουν τον χωρο αποθηκευσης της μνημης και των πληροφοριων. Γνωριζουν οτι υπαρχει αποθηκευμενη Γενετικη μνημη στο ανθρωπινο DNA. Λοιπον ποια ειναι τα πιο τελευταια επιστημονικα αποτελεσματα οσον αφορα την μνημη.
Στα μεσα του 2007 [1] Το Neuroscience Περιοδικο ειχε δημοσιευσει μια νεα επιστημονικη ερευνα. Σε αυτη την ερευνα οι επιστημονες βρηκαν οτι καθε κυτταρο περιεχει μορια τα οποια ονομαζονται CaMKII και τα οποια εινα υπευθηνα για την αποθηκευση αναμνησεων. Οταν οι επιστημονες επιτεθηκαν σε αυτα τα μορια σε ποντικι, ετσι ωστε η μνημη του να σβησθει εντελως , οταν η μνημη ηταν ετοιμη να αποθηκευσει ξανα, η ικανοτητα επανηλθε.
Το πιο πιθανο ειναι οτι αυτη η μνημη υπαρχει στα κυτταρα ολων των οργανισμων. Οι επιστημονες πιστευουν οτι υπαρχει μνημη στην καρδια, στα κυτταρα και μνημη στο δερμα. [2]
Αυτου του ειδους οι ανακαλυψεις ειναι πολυ σπουδαιες για την θεραπεια χρονιου πονου. Τα κυτταρα του εκγεφαλου αποθηκευουν επωδυνες πληροφοριες σε αυτα τα κυτταρα.
Μια νεα μελετη [3] δειχνει οτι τα κυτταρα του δερματος προστατευουν τον εαυτον τους απο βακτηρια και η εντονη χρηση των κινητων τηλεφωνων μπορει να προκαλεσει την καλλιεργεια μερικων βακτηριων στην επιφανεια του δερματος και εξαρταται απο την ανοσια του ανθρωπου. Ο λογος ειναι οτι το δερμα εχει τετοιο ζωτικο ρολο στο να αποθηκευει πληροφοριες και γεγονοτα και με το να βαζουμε κινητα τηλεφωνα κοντα στο δερμα μας προκαλειται μια συγχιση λογω των ηλεκρομαγνητικων πεδιων αυτων των τηλεφωνων.
Θεραπευοντας με δερματικα κυτταρα
Σημερα οι επιστημονες προσπαθουν να βρουν οφελος στα εμβρυονικα κυτταρα καθως τα εχουν ανακαλυψει σαν θεραπεια για πολλες ασθενειες. [5]. Οι ερευνητες προσπαθουν να μετασχηματισουν το DNA των δερματικων κυτταρων, να αφαιρεσουν την μνημη τους και να τα προετοιμασουν για χρησιμοποιηση στην αποφυγη καρκινου.
Σημερα οι επιστημονες κανουν κλωνοποιηση ποντικων απο δερματικα κυτταρα καθως αυτα τα κυτταρα κρατουν μεγαλα ποσα μνημης διαρκειας. Βρηκαν οτι αυτα τα κυτταρα στα θηλυκα αποθηκευουν περισσοτερες πληροφοριες απο οτι στα αρσενικα. [7].
Αυτες τις μερε, οι επιστημονες προσπαθουν να χρησιμοποιησουν κυτταρα στην θεραπεια παιδιων που υποφερουν απο καρκινο, χρησιμοποιοντας μετασχηματισμενα γενετικα δερματικα κυτταρα. Αυτα τα κυτταρα εχουν μεγαλο αποτελεσμα στο να θεραπευουν τον καρκινο, να βελτιωνουν το ανοσιοπιοτικο συστημα και να σταματουν την μεγενθυση. [8].
Η γλωσσα του δερματος
Οι επιστημονες επιβεβαιωνουν οτι στο δερμα υπαρχει ενας ηχος αλλα δεν το συνειδητοποιουμε!!! Οταν το Κορανιο κατεβηκε, δεν υπηρχε κανενα ειδος πληροφοριας για αυτη την προσφατη ανακαλυψη.
Βαθεια μεσα στο σωμα μας υπαρχουν αρχεια τα οποια ειναι παρομοια με τα αρχεια των υπολογιστων για να κρατουν πληροφοριες και γεγονοτα που συνεβησαν γυρω απο το δερμα και αποθηκευουν ηχους που ειναι συνδεδεμενοι με αυτα τα γεγονοτα.. Ο Δρ Clark Otli που επεβλεψε εκατονταδες μεταμοσχευσεις δερματος λεει: “Το δερμα εχει μεγαλη μνημη και δεν ξεχνα ποτε.”
Ο Δρ Otli συνειδητοποιησε οτι 70% των ανθρωπων που εγχειρισθηκαν για μεταμοσχευση δερματος μολυνθηκαν με καρκινο δερματος λιγο χρονο μετα την μεταμοσχευση. [10]. Αυτο ειναι ενα σοβαρο προβλημα και η ιατρικη δεν εχει θεραπεια για αυτο. Οι επιστημονες λενε οτι το δερμα εχει την μυστικοτητα του καθως θεωρειται να εινα αποθηκη πληροφοριων και οταν μεταφερεται απο ανθρωπο σε ανθρωπο , στην πραγματικοτητα δεν μεταφερουμε μονο φυσικο δερμα αλλα επισης μεταφερουμε πληροφοριες και αποθηκευμενα γεγονοτα. Οποτε καποιο ειδος συγχισης συμβαινει στο σωμα και αρνειται το νεο δερμα.
Αλλα, ως Μουσουλμανοι πρεπει να κανουμε μια υποδειξη η οποια ειναι οι ανθρωποι να διαβαζουν καποιους στιχους απο το Κορανι πριν την μεταμοσχευση ωστε να εξαγνισουν και ξαναπρογραμματισουν το δερμα.
Τα παντα μιλανε
Προσφατα οι επιστημονες συνειδητοποιησαν οτι τα παντα στο συμπαν εχουν ηχητικη συχνοτητα η οποια ονομαζεται φυσικη ηχω και ολα στο συμπαν αρχιζουν να ανταποκρινονται και να κινουνται οταν εκτιθενται σε ενα ηχο που εχει συχνοτητα ιδια με την δικη τους. Οποτε οι ανθρωποι, τα στερεα και τα ζωα επηρεαζονται απο τον ηχο.
Και λογω της υψηλης αναπτυξης στα μηχανηματα ηχητικων συχνοτητων, οι επιστημονες βρηκαν οτι τα παντα στο συμπαν εκπεμπουν συχνοτητες ηχου. Επισης το συμπαν εξεπεμπε ηχο κατα την διαρκεια της δημιουργιας του, οπως ανακαλυψαν οι επιστημονες της NASA; Επισης οι μαυρες τρυπες εκπεμπουν ηχητιες συχνοτητες. Οι επιστημονες φυτων επισηε ανακαλψαν οτι το φυτα εκπεμπουν και επηρεαζονται απο ηχους . Επισης τα εντομα εχουν συχνοτητες ηχου, ακομα και τα κυτταρα καρδιας εχουν ειδικες συχνοτητες ηχου. Καθε τι στο συμπαν μιλα.
Που ειναι το θαυμα;
1. Μπορουμε να πουμε οτι οτι βλεπουμε στην επιφανεια του δερματος μας ειναι νεκρα κυτταρα. Και το Κορανι μας συμβουλευσε να κρατουμε το δερμα μας ενεργο με το να διαβαζουμε και να ακουμε το Κορανι. Ο Θεος λεει ( Ο Αλλαχ εχει στειλει κατω το καλυτερο Λογο: ενα βιβλιο, που τα τμηματα του εχουν συνεπεια μεταξυ τους, ακομη και οταν επαναλαμβανουν, τρεμουλιαζει απο αυτο το δερμα εκεινων που φοβουνται τον Κυριο τους. ).( Σουρα Az-Zumar- στιχος 23)
2. Τα κυτταρα του δερματος ανανεωνονται και αλλαζουν συνεχως. Ο Θεος λεει στους ανθρωπους που αρνουνται την υπαρξη Του οτι θα αντιμετωπισουν συνεχες μαρτυριο καθως τα δερματα τους θα αλλαζουν συνεχεια. Ο Θεος λεει ( Οσοι αρνηθηκαν τα σημεια Μας, συντομα θα τους καψουμε με τη Φωτια κι οσες φορες θα ψηνονται τα δερματα τους, θα τα αντικαταστησουμε με αλλα δερματα, ωστε να δοκιμαζουν συνεχως το βασανισμο. Γιατι ο ΑΛΛΑΧ ειναι Πανισχυρος, Σοφος.)( (Σουρα An-Nisâ’-στιχος 56), Καθε φορα που τα δερματα θα καιγονται η αισθηση τους μαζι με τον πονο θα τελειωνει μεχρι ο Θεος να αλλαξει το παλιο δερμα με νεο και να αρχισει το βασανισμο ξανα για Παντα.
3: Οι επιστημονες λενε οτι τα κυτταρα του δερματος επηρεαζονται απο την συχνοτητα του ηχου, ετσι ωστε το δερμα ριγει οταν ο ανθρωπος λαμβανει καλα η ασχημα νεα. Ο Θεος λεει για αυτο: (Ο Αλλαχ εχει στειλει κατω το καλυτερο Λογο: ενα βιβλιο, που τα τμηματα του εχουν συνεπεια μεταξυ τους, ακομη και οταν επαναλαμβανουν, τρεμουλιαζει απο αυτο το δερμα εκεινων που φοβουνται τον Κυριο τους. Eπειτα μαλακωνει απο τα ριγη το δερμα τους κι οι καρδιες τους καθως αναφερεται το ονομα του Αλλαχ.) (Σουρα Az-Zumar – στιχος23) Αυτος ο στιχος επιβεβαιωνει οτι οι πιστοι επηρεαζονται απο τον ηχο του Κορανιου αλλα οι απιστοι δεν επηρεαζονται με τον ιδιο ηχο. Γιατι; Διοτι τα κυτταρα των απιστων αποθηκευουν αθεισμο και υποκρισια για τοσο πολυ διαστημα που ειναι ανικανα να επηρεασθουν απο τον ηχο της πιστης.
4. Ολα τα κυτταρα εχουν μνημη ειδικα η ακοη και η οραση, οποτε και τα δυο θα μαρτυρησουν εναντιον μας. Την Ημερα της Aναστασης, ο ανθρωπος θα ρωτησει το δερμα του « Γιατι καταθεσες εναντιον μου;» λεγοντας ( Γιατι καταθετεις εναντιον μου;) και το δερμα θα απαντησει (Ο Αλλαχ μας εχει κανει οπως εχει κανει ολα τα πραγματα , να μιλαμε). Εδω ειναι ενα αλλο θαυμα, πως μπορουν τα παντα να εκφωνουν;
5. Τα παντα εχουν συχνοτητα ηχου [11]. Ο Θεος λεει ( Οι επτα ουρανοι και η γη και ολα οσα βρισκονται σε αυτα δοξαζουν Αυτον. Ειναι βεβαιον οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μην υμνει τα εγκωμια Του. Κι ομως δεν καταλαβαινετε πως εκδηλωνουν τη δοξα Του! Στα αληθεια Εκεινος ειναι Μακροθυμος, πολυ Επιεικης.)(Σουρα Al-Isrâ’ –στιχος 44). Την Ημερα της Αναστασης ο ανθρωπος θα ακουσει αυτους τους ηχους , οπως επισης θα ακουσει το δερμα του οταν θα λεει στον Αλλαχ για τα λαθη και τις αμαρτιες που διεπραξε.
Τελικα
Εχουμε βαλει μια σκηνη, η εικονα μπροστα μας ,οταν τα δερματα μας θα καταθεσουν εναντιον μας και επισης πρεπει να ξερουμε οτι Ο Αλλαχ μας εδωσε το δερμα σε αυτον τον κοσμο για να μας υπηρετει και να μας προστατευει αλλα θα ειναι εχθρος μας στην επομενη ζωη οταν θα πει στον Αλλαχ για τις καλες και τις ασχημες πραξεις μας.
Ζηταμε απο τον Αλλαχ να κανει καθε στιγμη στην ζωη μας , στιγμη υπακοης σε Αυτον. Και πρεπει να κοιταξουμε και τον επομενο στιχο και να τον κρατησουμε μεσα στην καρδια μας , Ο Θεος λεει: ( Και την Ημερα που οι εχθροι του Αλλαχ θα μαζευτουν ενας σωρος ολοι μαζι για τη Φωτια, θα βηματιζουν ολοι στη κολαση. Μεχρις οτου θα την φτασουν τοσοη ακοη τους και η οραση τους, οσο και το δερμα τους θα μαρτυρησουν εναντιον τους για ολες τις πραξεις τους. Και θα πουν στο δερμα τους-(στο τομαρι τους) “Γιατι μαρτυρησατε εναντιον μας;” Και αυτο θα πει: «Ο Αλλαχ μας εδωσε λαλια, και ειναι Εκεινος που δινει την ομιλια σε καθε τι. Ειναι Εκεινος που σας επλασε για πρωτη φορα, και σε Αυτον επιστρεφετε.») ( Σουρα Fussilat- στιχος 19-21)
--------------------
Συγγραφεας: Abduldaem Al-Kaheel
www.kaheel7.com/el

Αναφορες
1- New Research Sheds Light On Memory By Erasing It, ScienceDaily.com, May 10, 2007.
2- The Heart Speaks, Dr. Guarneri.
3- Cell Phones Causing Skin Infections, www.switched.com, Jul 16th 2007.
4- Fetal skin cells heal burns, Nature, 2004.
5- Researchers make stem cells from skin, The Financial Times, June 6 2007.
6- Genetically Modified Skin Cells Fight Infection, www.livescience.com, 09 January 2007.
8- Skin cells 'fight child cancer', www.bbc.co.uk, 7 July 2007.
9- Listen to your DNA, , www.bbc.co.uk, November 26, 1998.
10- Specifically activated memory T cell subsets from cancer patients recognize and reject xenotransplanted autologous tumors, American Society for Clinical Investigation, 2004.
11- Jill Neimark, Sound healing, www.findarticles.com, March, 2004 .

Main Menu
Αρχικη σελιδα
Αριθμητικα Θαύματα
Αστρονομία & Διάστημα
Γεω-Eπιστήμες
Υγεία & Ιατρική
Φύση & Ζωή
Τα Μυστικά Του Κορανιου & της Σουννα’
Νομοθετικα Θαύματα
Εικόνα & Στίχος
Ομάδα Μετάφρασης
Παιδια
Ποιοι Ειμαστε
Επικοινωνία



..
.

Τα Μυστικα των Κορανικων Θαυματων - 2010
Η Ιστοσελιδα του Abduldaem Al-Kaheel
E-Mail: kaheel7.eng@gmail.com

Κοσμικα ποταμια

Και ο ηλιος τρεχει την πορεια του ωσπου να φτασει στον τοπο της αναπαυσης του. Ετσι εχει θεσπιστει απο τον Παντοδυναμο, τον Πανσοφο"..….


Ειναι μια νεα επιστημονικη ανακαλυψη στην οποια οι Δυτικοι, χρησιμοποιουν τον ακριβες Κορανικο ορο. Ας διαβασουμε σχετικα με αυτους τους ποταμους που τρεχουν στον γαλαξια μας και ας ανα γνωρισουμε το μεγαλειο αυτης της θρησκειας
Οι Αμερικανοι επιστημονες προσφατα ανακαλυψαν ενα μακρυ ποταμο απο κομψα αστερια να ρεει με ενα εντυπωσιακο και εκπληκτικο τροπο. Αυτος ο ποταμος βρισκεται σε αποσταση 76.000 χρονια φωτος μακρια μας. Αυτος ο ποταμος περιλαμβανει 50.000 αστερια! Οι επιστημονες επιβεβαιωνουν την πολαπλοτητα τετοιων ποταμων, που εξαπλωνονται στο συμπαν και περιεχουν αστερια ρεοντα και τρεχοντα με τροπο παρομοιο της κινησης του νερου των ποταμων της γης.
Αν φερουμε μπροστα μας την εικονα των ανακαλύψεων τους, παρατηρούμε ότι χρησιμοποιούν τη λέξη "ρεύμα" που σημαίνει "τρέχει" η οποία είναι μια λέξη που το Κοράνι χρησιμοποιεί για να εκφράσει την κίνηση του ήλιου. Και όπως γνωρίζουμε, ο ήλιος είναι ένα αστέρι, και υπάρχουν πάνω από εκατό χιλιάδες ήλιοι που ρέουν στο γαλαξία μας, όλοι με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Ο Αλλάχ (SWT) περιγράφει την κίνηση του ήλιου λέγοντας “ Και ο ηλιος τρεχει την πορεια του ωσπου να φτασει στον τοπο της αναπαυσης του. Ετσι εχει θεσπιστει απο τον Παντοδυναμο, τον Πανσοφο"[ 36 : 38].
Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο "Astrophysical Journal Letters" περιοδικό, τον Μαρτίο του 2006, ο ιδιοκτήτης της ανακάλυψης Carl Grillmair, ένας Αμερικανός ερευνητής που εργάζεται για το California Institute of Spitzer Science Technology Center , τράβηξε την προσοχή μου στην προσπάθειά του να βρει μια σύνδεση μεταξύ των ποταμών στον ουρανό και των ποτάμων της γης.
Στην έρευνά του, ο Carl Grillmair λέει ότι μελετώντας τα ποτάμια των αστέριων , είναι πολύ απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τρόπο που οι γαλαξίες διαμορφώθηκαν, ακριβώς όπως και στη μελέτη της γης και των βουνων για να αναγνωρίσουμε το πώς δημιουργήθηκαν οι ποταμοι. Τι είναι εκπληκτικό είναι, όταν ο Αλλάχ (SWT) μίλησε για τον ήλιο, ο ακόλουθος στίχος μιλα για τους ποταμούς και τα βουνά της γης! Λέει ο Παντοδυναμος: " Ο ΑΛΛΑΧ ειναι Εκεινος που υψωσε τους ουρανους, με αθεατες κολωνες, κι επειτα εγκαταστηθηκε στο Θρονο (της εξουσιας), κι υποταξε τον ηλιο και το φεγγαρι στο Νομο Του. Το καθενα απο αυτα τρεχει στην τροχια του για ενα τερμα προκαθαρισμενο. ..) [Ar-Rad 13: Στιχος 2], Τότε, Είπε στον εξής στίχο: (Και είναι Εκείνος που απλώσε τη γη , και εκανε σ 'αυτη τα βουνά και τα ποτάμια .."[Ar-Rad 13:Στιχος 3].
Από αυτο αναγνωρίζουμε ότι η ομιλία περι των τρεχοντων, ήλιου, σελήνης, και ποτάμων είναι μεταξύ των Κορανικων σημειων γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτό το βιβλίο δεν μπορεί να εχει γραφτει ένα ανθρώπο! Είναι τα λόγια(Αλλάχ SWT), του Κύριου της ανθρωπότητας. Οι επιστήμονες λένε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να δει ή να προβλέψει αυτα τα κοσμικα ποτάμια πριν από το 2006 και ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν μια νέα τεχνολογία που αναφέρεται ως "συμφωνημένα φιλτράρισμα". Τα ευρήματα βρίσκονται ακόμη στα προκαταρκτικά στάδια, και κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την ροη των αστερων στον ουρανό, πριν τον εικοστό πρώτο αιώνα.
Αυτό αποδεικνύει ότι το Κοράνιο προηγηθηκε των επιστήμονων, χρησιμοποιοντας την ονομασία "τρέχει" όσον αφορά τον ήλιο. Αυτό συμβαίνει γιατί η περιγραφή είναι ακριβής, ταιριάζει με την πραγματικότητα, και είναι επιστημονικά αναγνωρισμένη. Ας δούμε αυτη τη εκπληκτικη Κορανικη περιγραφή σε σχέση με τη ροη του ήλιου και τη ροη των πλοίων στις θάλασσες: Λέει ο Παντοδυναμος: "Μα δεν βλεπεις οτι ο ΑΛΛΑΧ κανει τη Νυχτα να βυθιζεται μεσα στην Ημερα και κανει την Ημερα να βυθιζεται μεσα στη Νυχτα, κι εχει υποταξει το φεγγαρι (στο Νομο Του), που το καθενα διατρεχει την πορεια του μεχρι του ορισμενου χρονου κι οτι ο ΑΛΛΑΧ ειναι Εμπειρος των οσων κανετε; * Αυτο γινεται γιατι ο ΑΛΛΑΧ ειναι ο αληθινος Θεος, κι επειδη οτιδηποτε αλλο επικαλουνται αντι Αυτου ειναι η ψευτια (η Ανυπαρξια) και γιατι ο ΑΛΛΑΧ ειναι ο Υψιστος, ο Μεγαλος.* Μα δεν βλεπεις οτι τα καραβια τρεχουν στη θαλασσα με την χαρη του ΑΛΛΑΧ ,για να σας αποδειξει σημεια απο τη δυναμη Του; Βεβαι σε αυτα υπαρχουν Ενδειξεις για καθε ενα που υπομενει καρτερικα οταν παθει δυστυχια και ευγνωμονει οταν ευτυχει. "[Luqman 31 : 29-31].
Οι επιστήμονες λένε ότι η κίνηση των αστεριών στον γαλαξία καθώς και του ηλιου είναι σε κάποιο βαθμό παρόμοια με τη μετακίνηση των πλοίων στη θάλασσα. Το καθε ενα απο αυτα τρεχει και κολυμπα σε ρεύματα παρόμοια με τα κύματα, και ότι η κίνηση είναι αύξουσα και φθίνουσα. Ο Αλλάχ (SWT) λέει: “Δεν είναι για τον ήλιο να προσπεράσει το φεγγάρι και δεν ειναι η νύχτα να υπερκεράσει την ημέρα. Όλα επιπλεουν, το καθένα σε μια τροχιά "[Ya-Sin: 40]. Η λέξη "επιπλεουν" είναι επιστημονικά πολύ ακριβής.
Δεδομένου ότι οι επιστήμονες μελετούν τα ποτάμια των αιθέρων: Εάν οι επιστήμονες ευρισκαν αυτούς τους όρους ανακριβεις, δεν θα τους χρησιμοποιούσαν. Αυτό παρέχει αποδειξη για την ακριβή αντιστοιχία μεταξύ του Κορανίου και της επιστήμης. Ο Αλλάχ (SWT) λέει: «Αν ήταν αλλος εκτός από τον Αλλάχ, σίγουρα, θα έιχαν βρει σ 'αυτό πολυ αντίφαση" [An-Nisa: 82].
--------------------
Συγγραφεας: Abduldaem Al-Kaheel
www.kaheel7.com/el

Αναφορες:
1.Astronomers Discover A River of Stars Streaming Across The Northern sky, http://www.sciencedaily.com/releases/2006/03/060320221139.htm2.http://apod.nasa.gov/apod/ap021017.html

Σουρα Ελ Φατιχα: “Ομορφα Ευρηματα: Το αριθμητικο θαυμα της Σουρας Ελ Φατιχα”

Περιγράφοντας το Άγιο Κοράνι, Ο αγαπημένος μας Προφήτης Μουχαμμαντ (Ειρήνη σε αυτόν) εξήγησε ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που τα.….


Περιγράφοντας το Άγιο Κοράνι, Ο αγαπημένος μας Προφήτης Μουχαμμαντ (Ειρήνη σε αυτόν) εξήγησε ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που τα θαύματα του ποτε δεν θα παυσουν, και ουτε ποτε τα θαύματα του θα παλιωσουν. ....
Είναι η πεποίθησή του κάθε Μουσουλμάνου, ότι αυτό το Ιερό Βιβλίο είναι για όλους τους ανθρώπους και για όλες τις ηλικίες, και ειναι ενα βιβλιο που θα αντέξει για πάντα τις δοκιμασίες του χρόνου και ποτέ δεν θα καταστεί άνευ αντικειμένου. Και στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας και των αριθμών, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο και βαθυ Κορανικο θαύμα που ομιλεί τη γλώσσα αυτής της εποχης. Μια μαγευτικη ένδειξη της αλήθειας του Αγιου Κορανιου, και μια απόδειξη ότι τα λόγια του δεν θα μπορούσαν ποτε να έχουν αλλάξει.
Το πρώτο κεφάλαιο του Κορανίου
Ένας από τους οδηγούς μας σε αυτό το νέο είδος θαύματος – το αριθμητικο θαύμα του Κορανίου - δεν είναι άλλο από το πρώτο κεφάλαιο του Κορανίου, δηλαδή " η Σουρα ελ Φατιχα" (Κεφάλαιο 1: Η Έναρξη), όπου εχουν ανακαλυφτει πολλά παραδείγματα των αριθμητικών φαινομένων επικεντρώμενα γύρω από τον αριθμό 7.
Και αυτό δεν είναι περίεργο, γιατι στο Κοράνι, ο Θεός ο Παντοδύναμος έχει ονομασει αυτό το κεφάλαιο "Οι Επτα Μαθανι", δηλαδή οι Επτα Ταχτικα Επαναλαμβανομενοι Στίχοι:
( Σας Έχουμε δώσει τους επτά από τους συχνά επαναλαμβανόμενες (στίχους) (δηλ. Την Σουρα Ελ Φατιχα) και το Μεγαλοπρεπες Κοράνιο) [Ελ Χιτζρ, 15:87]
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποδειξουμε ότι οι αριθμητικές αλήθειες που συνδέονται με αυτό το κεφάλαιο , "Το Εναρκτηριο", είναι όλα τα σταθερά πολλαπλάσια αυτου του κεντρικου αριθμόυ 7, για να δηλώσουμε ότι ο Θεός ο Παντοδύναμος, ο Δημιουργός των επτά ουρανων και του σύμπαντος, είναι επίσης Εκείνος που εχει συγγράψει τα θεία λόγια του Ιερού Κορανιου.
Παρακαλώ σημειώστε ότι διάφορες εξηγήσεις για τους εν λόγω στίχοuς, καθώς και οι ρήσεις του Προφήτη Μωάμεθ έχουν έρθει για να αποδείξουν ότι οι «Επτά πιο ταχτικα Επαναλαμβανομενοι Στίχοι» αναφερονται στη Σουρα Ελ-Φατιχα..
Η Σουρα Ελ Φατιχα αποτελεί πράγματι το πιο συχνά επαναλαμβανόμενο κεφάλαιο, επειδή οι Μουσουλμάνοι επαναλάμβανουν αυτό το κεφάλαιο σε όλες τις καθημερινές προσευχές τους και αυτό είναι το ένα κεφάλαιο το οποίο κάθε Μουσουλμάνος έχει σίγουρα απομνημονεύσει. . Στο πλαίσιο του Γεγονοτος 6, θα αναφερθούμε στην Σουρα Ελ Φατιχα Το "κεφάλαιο επτά Μαθανι", καθώς και στον προαναφερθεντα Στίχο ως «Επτά Μαθανι» Στίχο. Με λίγα λόγια, «Mαθανι» είναι αραβικά για «συχνά επαναλαμβανόμενο».
Επομένως, γιατί ήταν ο αριθμός 7 που αποδίδεται σε αυτό το κεφάλαιο;
Τα ακόλουθα 20 γεγονότα αντιπροσωπεύουν μια μικρή προσπάθεια να αποδείξουμε την ύπαρξη ενός αριθμητικού θαύματος στην Σουρα Ελ Φατιχα , που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί, ενδεχομένως, να το κανει . Η βαση παντα αυτόυ του θαύματος θα είναι πάντα ο αριθμός 7.
Γεγονος 1
Το πρώτο κεφάλαιο στο Κορανι , Η Σουρα Ελ-Φατιχα , η οποία θεωρείται "Ουμμ Ελ-Kιταμπ" (Η Μητέρα του Βιβλίου), αποτελείται από 7 Στίχους.
Παρομοίως, ο αριθμός 7 έχει σημαντική παρουσία στη ζωή του κάθε ατόμου και κάθε πιστού ειδικότερα. Υπάρχουν 7 ουρανοι, ο φλοιός της Γης έχει 7 στρώματα, η Γη έχει 7 ατμοσφαιρικά στρώματα, οι ημέρες της εβδομάδας είναι 7 και υπάρχουν 7 ηπείροι. Ειδικά για τους Μουσουλμάνους, κατά την άσκηση «Χατζ» στη Μέκκα, ολοκληρώνουν 7 γύρους γύρω από την Kα'αμπα. Επιπλέον, ενας Μουσουλμανος στην προσευχή προσκυναει σε 7 μέρη σώματος (1 στο πρόσωπο, 2 χέρια, 2 τα γόνατα , 2 πόδια), καθώς και η σημασία του αριθμού αυτού αναφερεται συχνά στα ρητα του προφήτη Μωάμεθ.
Παρακαλώ σημειώστε ότι ο αριθμός 7, όπως αναφέρεται σε άλλα άρθρα της έρευνας, έχει πολλά όμορφες επιπτώσεις σε ολόκληρο το Κορανι, και είναι η βάση για όλες τις έρευνες που αφορούν τα αριθμητικα θαύματα του Κορανίου . Πράγματι, ο Θεός ο Παντοδύναμος έχει οργανώσει τα γράμματα, λέξεις, στίχους και τα κεφάλαια του βιβλίου του με βάση τον αριθμό αυτό, ως απόδειξη ότι ο συντάκτης του Ιερου Κορανιου είναι στην πραγματικότητα ο Δημιουργός των επτά ουρανων και του σύμπαντος.
Επιπλέον, σύμφωνα με τους Μουσουλμάνους, ο Θεός ο Παντοκράτορας δημιούργησε 7 πόρτες στην Κολαση , και η λέξη "Κολαση" (جهنم) συμβαίνει να επαναλαμβανετια στο Κορανι ακριβώς 77 φορές. Ο αριθμός αυτός είναι το πρώτο παράδειγμα μας ως ένα πολλαπλάσιο του 7:
Η "Κολαση " αναφέρεται στο Κορανι 77 φορες, ή 11 x 7
Γεγονος 2
Δεν περιμένουμε τους ανθρωπους να πειστουν αμεσως. Αυτό είναι μόνο η αρχή.
Η αραβική γλώσσα είναι η γλώσσα του Κορανίου, και ο αριθμός των γραμμάτων στο αραβικό αλφάβητο έιναι 28. Ο αριθμός αυτός, βέβαια, διαιρείται με το 7:
Υπάρχουν 28 αραβικά γράμματα στο Κορανι, ή 4 x 7
Επιπλέον, από τα 28 γράμματα, μόνο 7 γράμματα δεν χρησιμοποιούνται στην Σουρα Al-Φατιχα
(ث - ج - خ - ز - ش - ظ - ف). Αυτό σημαίνει ότι 21 αραβικά γράμματα χρησιμοποιούνται στο παρόν κεφάλαιο, και πάλι, αυτός ο αριθμός είναι πολλαπλάσιο του 7
Ο αριθμος των αραβικων γραμματων που χρησιμοποιουνται στην Σουρα Ελ Φατιχα ειναι
21, or 3 x 7
Γεγονος 3
Το Ιερο Κορανιο περιέχει ορισμένα ειδικα γράμματα που δημιουργούν "ειδικές λέξεις " που χρησιμοποιούνται ως άνοιγμα στιχων σε 29 κεφαλαία. Τα γραμματα αυτα τα καλούμε «ειδικα», επειδή το νόημα πίσω από αυτους τους αποσυνδεμενους φαινομενικά χαρακτήρες (الم, طسم, كهيعص ..). δεν έιναι ακόμη πλήρως κατανοητο, αλλα ο αριθμος των ειδικων χαρακτηρων που χρησιμοποιουνται χωρις επανάληψη - είναι ακριβώς 14 :
"Ειδικα γράμματα" που χρησιμοποιουνται στο Κορανι (χωρις επανάληψη) είναι 14, ή 2 x 7
Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα 14 γράμματα που χρησιμοποιούνται στην Σουρα Ελ-Φατιχα, και αυτά τα 14 γράμματα επαναλαμβανονται ακριβώς 119 φορές σε αυτό το κεφάλαιο. Άλλη συνάντηση με πολλαπλάσιο του 7:
Ειδικα γράμματα που χρησιμοποιούνται στην Σουρα Ελ Φατιχα (χωρις επανάληψη) είναι 14, ή 2 x 7
Ειδική γράμματα που χρησιμοποιούνται στην Σουρα Ελ Φατιχα (με επανάληψη) είναι 119, δηλαδή 17 x 7
Γεγονος 4
Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παραδείγματα. Τα γράμματα που περιλαμβάνει η λέξη «Αλλάχ» στα αραβικά, δηλαδή (الله), είναι 3, και αυτa είναι "Alif" (أ), "Laam" (ل), και "Haa" (ه), και εαν μετρησουμε τις περιπτώσεις, που αυτα τα γραμματα επαναλαμβάνονται στην Σουρα Ελ Φατιχα , θα βρουμε ακριβώς 49, δηλαδη πολλαπλάσιο του 7:
Τα γράμματα που απαρτίζουν την αραβική λέξη Αλλάχ (الله): «Alif», «Laam» και «Haa» επαναλαμβάνονται στη Σουρα Ελ –Φατιχα 49 φορές, ή 7 x 7
Γεγονος 5
Έχουμε αναφέρει ότι υπάρχουν 14 «ειδικα γράμματα» στο Κορανι. Επίσης, ανέφεραμε ότι αυτα τα γραμματα αποτελούν «ειδικές λέξεις», οι οποιες χρησιμοποιούνται ως εναρξη 29 Κορανικων κεφάλαιων. Ο αριθμός αυτός, ωστόσο, περιλαμβάνει επαναλήψεις. Για παράδειγμα, (الر) είναι «ειδική λέξη » που χρησιμοποιείται ως εναρκτηριος στίχος πολλων κεφάλαιων. Και αγνοώντας κάθε επανάληψη, ο αριθμός των διαφορετικών "ειδικών λέξεων" είναι επίσης 14, όπως και ο αριθμός των «ειδικών γράμματων».
Τούτων λεχθέντων, η πρώτη "ειδική λέξη" στο Κορανι είναι (الم), η οποία είναι ο πρώτος στίχος της Σουρας Εl-Μπακαρα (Κεφάλαιο : Η αγελάδα), το δεύτερο κεφάλαιο του Κορανίου. Τώρα, παιρνοντας τα τρία γράμματα που δημιουργούν (الم) χωριστά, θα κοιταξουμε για την επανάληψη κάθε γραμματος ξεχωριστα στην Σουρα Ελ-Φατιχα. Βρίσκουμε ότι «Alif» (أ), «Laam»(ل) και Meem (م) επαναλαμβάνονται 22, 22 και 15 φορές αντίστοιχα, ως εξής:
Meem (م) Laam (ل) Alif (أ)
15 22 22
Πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλη την ερευνα μας, του αριθμητικου θαύματος, ακολουθούμε μία συνεπή μέθοδος για να ρύθμισουμε τους αριθμούς, και αυτό γινεται χρησιμοποιοντας τη σειρά με την οποία διαβάζονται λογικά στα αραβικά, δηλαδή από δεξιά προς τα αριστερά. Με άλλα λόγια, οι παραπανω αριθμοι δημιουργησαν τον 6-ψηφίον ακέραιον αριθμόν 152222.
Ο αριθμός που καταληγουμε παραπανω, καταπληκτικα διαιρειται με το 7:
Η επανάληψη των ειδικων γραμματων "Alif , Laam και Meem " «(الم) χωριστά στην Σουρα Ελ Φατιχα έντυπα 152222, ή 21746 x 7
Γεγονος 6
Η ίδια παραπάνω άσκηση θα πρέπει να εφαρμόστει σε αυτό που είναι γνωστό ως «Basmala».Το Basmala είναι ο πρώτος στίχος της Σουρα Ελ Φατιχα , (بسم الله الرحمن الرحيم) (Στο όνομα του Θεού, Του Παντελεημονα Του Πολυευσπλαχνου). Το Basmala, το οποίο βρίσκεται επίσης σε άλλα σημεία του Κοράνιου, είναι ενας στιχος που απαγγέλλεται ταχτικα και ειναι ενας στιχος που οι Μουσουλμάνοι επαναλαμβάνουν, πριν αρχίσουν οποιαδήποτε δραστηριότητα στην καθημερινή τους ζωή.
Όπως είναι γνωστό μεταξύ των Μουσουλμάνων, υπάρχουν διάφοροι τρόποι απαγγέλλιας του Κοράνιου. Ορισμένοι τύποι απαγγελίας, δεν θεωρουν ουσιαστικά το Basmala ως στίχο της Σουρας Ελ Φατιχα, και η απαγγελία ξεκινά από το δεύτερο στίχο και μετά! Παρά το γεγονός αυτό, όμως, διαπιστώνουμε ακόμη μια αριθμητική συμφωνία με βάση τον αριθμό 7 σε αυτό ακριβως το στίχο.
Τα τρία γράμματα (الم) εμφανιζονται στο Basmala ως εξής:
Meem (م) Laam (ل) Alif (أ)
3 4 3
Αυτό παράγει τον αριθμό 343, το οποίο (το μαντέψατε) είναι πολλαπλάσιο του 7 για άλλη μια φορά:
Η επανάληψη των τριων γραμματων «Alif ,Laam ,Meem»,(الم), στο Basmala παραγει το νουμερο 343, ή 49 x 7
Γεγονος 7
Ο στίχος που μιλά για την Σουρα Ελ Φατιχα είναι ο 87ος στίχος της Σουρας Ελ Χιτζρ
( Έχουμε δώσει σοι τους επτά συχνά επαναλαμβανόμενους (στίχους) (δηλαδή Σουρα Ελ Φατιχα) και το Μεγαλοπρεπεστατο Κοράνιο) [Ελ Χιτζρ , 15:87] .
Ο Παντοδύναμος Θεός έχει τοποθετησεί σε αυτό το στίχος στη Σουρα Ελ Χιτζρ, ένα κεφάλαιο στο οποίο ο πρώτος στίχος είναι μια "ειδική φράση", δηλαδή (الر). Το ερώτημα εδώ είναι αν υπαρχει μια καποια σύνδεση που σχετίζεται με τον αριθμό 7.
Όπως κάναμε στο Γεγονος 5, θα παρουμε τώρα τα τρία γράμματα που περιλαμβάνουν (الر) χωριστά, και θα αναζητήσουμε επαναλήψεις του κάθε ξεχωριστου γραμματος σε αυτό το στίχο. Βρίσκουμε ότι ‘Alif’ (أ), ‘Laam’ (ل) και ‘Raa’ (ر), επαναλαμβανονται 7 φορες, 4 φορες και 1 φορα αντιστοιχως.
Raa (ر) Laam (ل) Alif (أ)
1 4 7
Ο προκύπτων αριθμός - 147 - είναι πολλαπλάσιο του 7, οχι μονο μία, αλλά δύο φορές:
Η επανάληψη των γραμματων ‘Alif’, ‘Laam’ and ‘Raa’ (الــر)χωριστά στον 87ονσ
Ο στιχο της Σουρας Ελ Χιτζρ (Ο « Επτά Mathani »Στίχος) παραγει 147, ή 3 x 7 x 7

Συνεχίζοντας, διαπιστώνουμε ότι απίστευτα, η επανάληψη των ίδιων γράμματων στην Σουρα Ελ Φατιχα διαιρεί επίσης με το 7 δυο φορες! Πράγματι, «Alif» (أ), «Laam»(ل) και «Raa »(ر) επαναλαμβάνονται 22 φορές, 22 φορές και 8 φορες αντίστοιχα:
Raa (ر) Laam (ل) Alif (أ)
8 22 22
Ο αριθμός αυτός - 82222 - διαιρεί επίσης με το 7 δύο φορές:
Η επανάληψη τριων γραμματων Alif’, ‘Laam’ and ‘Raa’ (الــر)χωριστά στη Σουρα Ελ Φατιχα (Κεφάλαιο Επτά Mathani ') παραγει το 82222, ή 1678 x 7 x 7
Και αυτα δεν είναι όλα. Βρίσκουμε πράγματι μια άλλη σχέση μεταξύ του «Επτά Mathani« Κεφάλαιου (Σουρα Ελ Φατιχα) και του «Επτά Mathani »Στιχου στην Σουρα Ελ Χιτζρ. Σχετίζεται με τον αριθμό των λέξεων σε κάθε μία από αυτές. Η Σουρα Ελ Φατιχα αποτελείται από 31 λέξεις και ο «Επτά Mathani» Στιχος αποτελείται από 9 λέξεις:
Καταμετρηση λεξεων στον «7 Mathani'»Στιχο Καταμετρηση λεξεων στο «7 Mathani» Κεφαλαιο
9 31
Ο αριθμός που φτάνουμε - 931 - είναι για μια ακόμη φορά, πολλαπλάσιο του 7 δύο φορές:
Ο αριθμός των λέξεων στο κεφάλαιο «Επτά Mathani »και στο Στίχο «Επτά Mathani» παραγουν 931, ή 19 x 7 x 7
Τώρα αντικατοπτρίζουμε: Ο 87ος στίχος της Σουρας Ελ Χιτζρ μιλά για την Σουρα Ελ Φατιχα, η οποία είναι γνωστή ως "Οι Επτά Συχνά Επαναλαμβανόμενοι Στίχοι", ή το «Κεφάλαιο Επτά Mathani». Η επανάληψη των τριων χωριστων γραμματων της ειδικής φράσης του "(الر) " σε αυτό το Στίχο, παραγει πολλαπλάσιο του επτά , δυο φορές. Ομοίως, η επανάληψη των εν λόγω χωριστων γραμματων στην Σουρα Ελ Φατιχα παραγει ενα πολλαπλάσιο του επτά δυο φορές. Και απίστευτα, ο αριθμός των λέξεων και στην Σουρα Ελ Φατιχα και στον 87ον Στίχο της Σουρας Ελ Χιτζρ αποτελεί έναν αριθμό που διαιρειται με το επτα , δυο φορές!
Δεν είναι αυτό ενα βαθυ παράδειγμα μιας συνοπτικής ρύθμιση που αξίζει να το ζυγισουμε με το νου;
Γεγονος 8
Μία από τις ομορφιές της Σουρας Ελ Φατιχα είναι ότι συνδέει την έναρξη του Κορανίου με το τέλος του, με τον αριθμό 7, τοποθετημενο στο κέντρο αυτής της σύνδεσης. Τούτων λεχθέντων, το πρώτο κεφάλαιο κατά το Κοράνι, Σουρα Ελ Φατιχα, είναι κεφάλαιο 1, και το τελευταίο κεφάλαιο του Κορανίου, Σουρατ Aλ-Νας [Κεφάλαιο: Η ανθρωπότητα] είναι κεφάλαιο 114. Αυτοί οι δύο αριθμοί έρχονται μαζί και σχηματίζουν 1141, ενα πολλαπλάσιο του 7:
Οι αριθμοί του πρωτου και του τελευταιου κεφαλαιων του Κορανιου παραγουν 1141, ή 163 x 7
Γεγονος 9
Παρόμοιως με το παραπάνω γεγονός, θα βρείτε ένα σύνδεσμο μεταξύ του πρώτου στίχου και του τελευταίου στίχου στο Κορανι. Ο πρώτος στίχος είναι φυσικά ο εναρκτηριος στιχος της Σουρας Ελ Φατιχα , δηλαδή (بسم الله الرحمن الرحيم) (Στο όνομα του Θεού, Του Παντελεημονα, Του Πολυευσπλαχνου) [Ελ Φατιχα 1:1]. Ο αριθμός των γραμματων σε κάθε μια από αυτες τις τέσσερις λέξεις είναι 6 - 6 - 4 - 3 αντίστοιχα.
Ο αριθμός 6643 διαιρείται πράγματι από 7:
Ο αριθμός των γραμμάτων καθε λεξης απο το τον Πρωτο Στιχο απο το Κορανι παραγει 6643, ή 949 x 7
Για να αποφευχθεί συγχισης , έχουμε κανει μια γνωμοδότηση του τελευταίου στίχου του Κορανίου, (من الجنة والناس) (Από τα Jinn και της ανθρωπότητας) [Ελ-Νας, 114:6]. Ο αριθμός των γραμματων σε κάθε μια από τις τέσσερις λέξεις είναι 5 - 1 - 5 - 2 αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα, 5152, είναι επίσης ένα πολλαπλάσιο του 7:
Ο αριθμός των γραμμάτων σε κάθε λέξη του τελευταίου Στίχου στο Κορανι παραγει 5152, ή 736 x 7
Γεγονος 10
Εχοντας βρει μια σύνδεση, μεταξυ του πρώτου και του τελευταίου κεφάλαιου και του πρώτου και του τελευταίου στίχου, θα πρέπει τωρα να αντιμετωπίσουμε τώρα πιο ευελεπτους λόγους κοιτάζοντας τη πρώτη και την τελευταία λεξη στο Κορανι.
Η πρώτη λέξη είναι (بسم) (Στο όνομα του) και η τελευταία λέξη είναι (الناس) (ανθρωπότητα).Ψάχνοντας για τις λέξεις αυτές σε όλο το Κορανι, η πρώτη λέξη (اسم) (π.χ. όνομα) αναφέρεται 22 φορές στο Κορανι , και η τελευταία λέξη (الناس) αναφερεται 241 φορές. Και πάλι, ο αριθμός που προκύπτει - 24122 - είναι ένα τέλειο πολλαπλάσιο του 7:
Η επανάληψη της πρώτης και της τελευταίας λέξης στο Κορανι παραγει 24122, ή 3446 x 7
Αντακατοπριζοντας τα ευρήματα αυτά, μαρτυρουμε μια σύνδεση μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου κεφαλαίου, του πρώτου και του τελευταίου στίχου και ακόμη μεταξυ της πρώτης και της τελευταίας λέξης του Κορανίου. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εύρεση αυτης της συνδεσης υπήρξε πάντα το ένα και το αυτό, και η βάση αυτου του θεματος υπήρξε πάντα ο αριθμός 7. Το ερώτημα που προκυπτει είναι το ίδιο: μπορεί αυτο απλά να συνοψίζεται σε καθαρή σύμπτωση;
Γεγονος 11
Μια τέτοια συνέπεια δεν περιορίζεται μόνο στα δύο άκρα του Κορανίου. Αντίθετα, βρίσκεται ακόμη στην αρχή και στο τέλος της Σουρας Ελ Φατιχα
Τούτων λεχθέντων, ο πρώτος στίχος της Σουρας Ελ Φατιχα , (بسم الله الرحمن الرحيم), αποτελείται από 19 γράμματα. Ο τελευταίος στίχος του παρόντος κεφαλαίου,
(صرط الذين أنعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين), αποτελείται από 43 γράμματα.
Ο συνδυασμός αυτών των αριθμών, 4319, καταλήγουμε σε ένα πολλαπλάσιο του 7:
Ο αριθμός των γραμμάτων στο πρώτο και το τελευταίο στίχος του Surat Al-Fatiha παραγει 4319, ή 617 x 7
Και για να καταργησουμε μια πιθανοτητα σύμπτωσης, θα προβουμε στην καταμέτρηση των γραμμάτων και των δύο αυτών Στίχων ξανα , αλλά αυτή τη φορά χωρις την οποιαδήποτε επανάληψη (δηλαδή τα γράμματα της αλφαβήτου που περιέχονται σε αυτους τους δύο στίχους). Μπορούμε τώρα να διαπιστώσουμε ότι ο πρώτος και ο τελευταίος στίχος της Σουρας Ελ-Φατιχα περιέχουν 10 και 16 αλφαβητικα γράμματα αντίστοιχα. Το αποτέλεσμα, 1610, δίνει πολλαπλάσιο του 7 και πάλι:
Ο αριθμός των γραμματων (χωρις επανάληψη) στον πρώτο και τελευταίο στίχο της Σουρας Ελ Φατιχα, παραγει 1610, ή 230 x 7
Τέλος, επισημαίνουμε ότι ο αριθμός των λέξεων στον πρώτο στίχο είναι 4, και ο αριθμός των λέξεων στον τελευταίο στίχο είναι 10. Ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των λέξεων στους δύο στίχους είναι 14, πολλαπλάσιο των 7:
Ο συνολικός αριθμός των λέξεων στον πρώτο και στον τελευταίο στίχο της Σουρας Ελ Φατιχα είναι 14, ή 2 x 7
Γεγονος 12
Αυτό το μαγευτικό γεγονός απαντα το εξής ερώτημα: Γιατί ο Θεός ο Παντοδύναμος διαιρεσε την Σουρα Ελ Φατιχα σε επτά Στίχους;
Η απάντηση, φυσικά, είναι οτι η Σοφία του Θεού είναι Τελεια και Τελικη , και ποτέ δεν θα γνωρίζουμε το σύνολο των λόγων πίσω από αυτό και απο πολλά άλλα φαινόμενα, γιατί η γνώση μας θα είναι πάντα περιορισμένη, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τα ίχνη της απάντησης.
Πιστεύουμε επίσης ότι ενα βαθυ αριθμητική θαύμα υπάρχει για να βοηθησει την εξηγηση της διαίρεσης της Σουρας Ελ Φατιχα σε επτά Στίχους. Τούτων λεχθέντων, κάθε στίχος του παρόντος κεφαλαίου τελειώνει με μια συγκεκριμένη λέξη: αυτη η λεξη έχει ως εξής:
(الرحيم - العلمين - الرحيم - الدين - نستعين - المستقيم - الضالين)
Αυτες οι λεξεις ονομάζονται διαλείμματα ενος κεφαλαιου, διότι διαχωριζουν μεταξύ των στίχων.
Απίστευτα, τα γραμματα από τις επτά αυτές λέξεις έχουν έρθει για να παρουσιάσουν ενα εκπληκτικο αριθμητικό αποτέλεσμα με βάση τον αριθμό 7. Μετρώντας τον αριθμό των γραμματων σε κάθε ξεχωριστή λέξη, φτάνουμε στο εξής: 7 - 8 - 6 - 5 - 6 - 7 - 6. Ο αριθμός αυτός, 7865676, διαιρείται με το 7 εκπληκτικα 5 φορές!
Ο αριθμός των γραμμάτων σε κάθε ξεχωριστό διαλειμα στην Σουρα Ελ Φατιχα παραγει 7865676, ή 468 x 7 x 7 x 7 x 7 x 7
Γεγονος 13

Κάθε κεφάλαιο στο Κορανι προσδιορίζεται από δύο αριθμούς: Τον αριθμό κεφαλαίου και τον αριθμό των στίχων. Και ένα από τα θαύματα της Σουρας Ελ Φατιχα ειναι η σύνδεσή της με άλλα σημαντικά κεφάλαια του Κορανίου με σχέση αυτους τους δύο αριθμούς.
Ένα από αυτά τα κεφάλαια είναι η Σουρα Ελ-Iχλας (Κεφάλαιο: Ειλικρίνεια), ένα κεφάλαιο για το οποίο ο Προφήτης Μουχαμμαντ καποια φορά σχολίασε, λέγοντας ότι απαγγέλλοντας καποιος ισοφάριζει το ένα τρίτο του Κορανίου σε ανταμοιβή. Για να εξηγήσω περαιτέρω,η Σουρα Ελ Φατιχα είναι το κεφάλαιο 1 και οι στίχοι της είναι 7. Η Σουρα Ιχλας είναι το κεφάλαιο 112 και οι στίχοι της είναι 4. Οι αριθμοί αυτοί, όπως πάντα, τοποθετημένα σε λογική σειρά (δηλαδή η Σουρα Ελ Φατιχα πρώτη, ο αριθμός του κεφαλαίου να ακολουθείται από τον αριθμό των στίχων της , ακολουθούμενη από την Σουρα Ιχλας , κ.λπ.). Αυτό μας αφήνει με 4 - 112 - 7 - 1, με πολλαπλάσιο του 7:
Ο αριθμός κεφαλαίου και ο αριθμός των στίχων και των δύο , Σουρα Ελ Φατιχα και Σουρα Ιχλας είναι τοποθετημένα και παραγουν 411271, ή 58753 x 7
Γεγονος 14
Η ίδια ακριβώς σύνδεση που παρατηρήθηκε στο γεγονός παραπάνω βρίσκεται και σε δύο αλλα κεφάλαια που ο Προφήτης Μουχαμμαντ συχνά απαγγελε. Αυτά είναι τα δύο τελευταία κεφάλαια του Κορανίου, δηλαδή η Surat Al-Falaq (Κεφάλαιο: Η Χαραυγή, Αυγή) και η Surat Al-Nas (Κεφάλαιο: Η ανθρωπότητα). Είναι επίσης γνωστα ως "Al-Mu'awwithatain" (Τα δύο κεφάλαια του καταφυγίου), καθώς και τα δύο αρχίζουν με "Πες: Αναζητω καταφύγιο με τον Κύριο του ..."
Ως εκ τούτου, εφαρμόζοντας την ίδια λογική που ακολουθήθηκε στο Γεγονος 13, η Σουρα Ελ Φατιχα είναι το κεφάλαιο 1 και οι στίχοι της είναι 7, και η Σουρα Ελ Φαλακ είναι το κεφάλαιο 113 και στίχοι της είναι 5. Μενουμε με 5 - 113 - 7 - 1, δηλαδη πολλαπλάσιο του 7:
Ο αριθμός κεφαλαίου και ο αριθμός των στίχων και των δύο, Surat Al-Fatiha και Surat Al-Falaq είναι τοποθετημένα και καταληγουν στο 511371, ή 73053 x 7
Όσον αφορά την Surat Al-Νας, θεωρούμε ότι είναι το κεφάλαιο 114 και στίχοι της είναι 6. Το αποτέλεσμα είναι 6 με 114 - 7 - 1, ένας αριθμός που διαιρείται με το 7 ακόμη φορά:
Ο αριθμός κεφαλαίου και ο αριθμος των στίχων και των δύο, Surat Al-Fatiha και Surat Al-Νας είναι τοποθετημένα στη μορφή 611471, ή 87353 x 7

Και τώρα για να αντανακλασουμε: Η Surat Al-Fatiha συνδέεται με τα τρία τελευταία κεφάλαια του Κορανίου σε αριθμητικό επίπεδο, κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, και το θεμέλιο όλων αυτών των συνδέσεων είναι ο αριθμός 7. Και εαν ειχε το Κορανι ενα αριθμό κεφαλαίου ή ενα αριθμο των στίχων από κάποιο από τα παραπάνω κεφάλαια να διέφεραν με ένα ψηφίο, ολόκληρο το τεστ θα έιχε αποτύχει παταγωδώς, διότι θα έπρεπε τοτε να καταλήγει σε δεκαδικά και όχι σε ακέραιους αριθμούς.
Μπορούμε μόνο να ρωτήσουμε : υπάρχει κανένα βιβλίο στο προσωπο αυτής της Γης, που να διατηρεί μια τέτοια ομαλη και συνεπή ρύθμιση;
Γεγονος 15
Όλοι οι αριθμοί που σχετίζονται με την Surat Al-Fatiha είναι στην πραγματικότητα συνδέδεμενοι μεταξύ τους με την ίδια βάση (ναι,τον αριθμό 7!).
Με άλλα λόγια, η Surat Al-Fatiha είναι Κεφάλαιο 1, έχει 7 στίχους και αποτελείται από ακριβώς 31 λέξεις. Αυτοί οι αριθμοί δίνουν 31 - 7 - 1, το οποίαο είναι πολλαπλάσιο του 7:



Ο αριθμός κεφαλαίου, ο αριθμός των στίχων και ο αριθμός των λέξεων είναι τοποθετημένα και παραγουν 3171, ή 453 x 7
Γεγονος 16
Το γεγονος 4 μας είπε ότι το όνομα του Αλλάχ στα αραβικά, (الله), αποτελείται από τρία γράμματα, δηλαδή "Alif" (أ), "Laam" (ل), και "Haa" (ه), και αυτά τα τρία γράμματα βρισκονται 49 φορές στην Surat Al-Fatiha.
Μετα απο επανεξέταση του γεγονότος αυτόυ, μπορω τώρα ρωτήσω: Πώς ακριβώς ήταν αυτά τα τρία γράμματα που διοργανώνονται σε αυτό το κεφάλαιο; Αυτό φαίνεται καλύτερα στη συνέχεια, με την παρουσίαση της Surat Al-Fatiha εξ ολοκλήρου, όπως είναι οταν διαβάζετε στο Κορανι (τα 3 γράμματα τονιζονται σε διαφορετικό χρώμα):
(بسم اللـه الرحمن الرحيم * الحمد للـه رب العلمين * الرحمن الرحيم * ملك يوم الدين * إياك نعبد وإياك نستعين*اهدنا الصرط المستقيم * صرط الذين أنعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضال ين)

Τώρα θα κοιταξουμε για τα τρία γράμματα που αποτελουν το όνομα του (الله) σε κάθε μία από τις 31 λέξεις του κεφαλαίου. Η πρώτη λέξη, (بسم), δεν περιέχει κανένα από αυτά τα γραμματα , συνεπώς, ο πρώτος αριθμός είναι μηδέν. Το δεύτερο, (الله), έχει 4 από αυτά τα γράμματα (π.χ. "Alif" μια φορά, «Laam» δύο φορές, και «Haa ' μια φορα) και ούτω καθεξής. Ο αριθμός που καταληγουμε εχει 31 ψηφία:
4202202120223020022012230322240
Και εαν το πιστευετε η οχι , ενας τόσο μεγάλο αριθμός οπως αυτός, διαιρείται απόλυτα με 7 (χωρις !!!): δεκαδικά
Η επανάληψη των γραμματων που αποτελουν τη λέξη (الله) σε κάθε λέξητης Surat Al-Fatiha σχηματιζει
4202202120223020022012230322240 ή 600314588603288574573175760320 x 7
Και πάλι, αν κάποιο από τα 31 ψηφία ηταν διαφορετικο , η συνέπεια θα ηταν αυτη η σταθεροτητα να κατακερματιστεί από την εμφάνιση των δεκαδικών ψηφίων.
Γεγονος 17

Τώρα, κοιταζουμε τα τρια γραμματα που περιλαμβάνει το όνομα του Θεού του Παντοδύναμου, (الله), σε καθεμία από του Basmala τις τεσσερεις λεξεις. Ο προκύπτων αριθμός είναι 2240, και αρκετά σιγουρα, διαιρείται με 7:

Η επανάληψη των τριων γραμματων που περιλαμβάνει η λέξη (الله) σε κάθε λέξη του Basmala είναι 2240, ή 320 x 7
Δεν είναι αυτό σαν σφραγιδα υπογραφής εξ ονόματος του Θεού Παντοκράτορα, μια κρυφη επιβεβαίωση ότι δεν είναι άλλος από Αυτόν που εχει συγγράψει το Άγιο Κορανιο;
Γεγονος 18
Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι η ακρίβεια του αριθμητικου θαύματος είναι τόσο βαθιά, σε βαθμό που καλύπτει όλα τα γράμματα της Surat Al-Fatiha.
Όπως αναφέρεται στο Γεγονος 2, 21 διαφορετικά Αραβικα γράμματα χρησιμοποιούνται στην Surat Al-Fatiha. Τώρα θα δειξουμε πόσο συχνά κάθε ενα από αυτα τα γραμματα επαναλαμβάνονται σε αυτο το κεφάλαιο, κατά φθίνουσα σειρά (από τα περισσότερα προς τα λιγότερο συχνά επαναλαμβανόμενα γραμματ).
Το αποτέλεσμα είναι ως εξής:
ل م ي ن ر ع هـ ح ب د و س ك ت ص ط غ ض ق ذ
1 1 2 2 2 2 3 3 3 4 4 4 5 5 6 8 11 14 15 22 22
Ο 26-ψήφιο αριθμός, 11222233344455681114152222, είναι ένα τέλειο πολλαπλάσιο των 7!



Η επανάληψη όλων των γράμματων της Surat Al-Fatiha, διατάσσομενα κατά φθίνουσα σειρά, παραγουν 11222233344455681114152222, ή 1603176192065097302021746 x 7
Θα μπορούσε ο Προφήτης Μουχαμμαντ , ενδεχομένως, να ειχε κατασκευάσει και κρυψει ενα τέτοιο τέλεια αριθμητικό κωδικα εντός των στίχων του Κορανίου;
Γεγονος 19
Στο παραπάνω παράδειγμα, στο γεγονος 18, μερικοί άνθρωποι μπορούν να ισχυριστούν ότι ο μεγάλος αριθμός στον οποιο φτάσαμε ειναι μόνο μια σύμπτωση. Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, παρά τις πεποιθήσεις μας. Και για να είμαι ειλικρινής, αν και το θεωρούμε εξαιρετικά απίθανο, η δυνατότητα σύμπτωσης δεν είναι κατι αδύνατο.

Ως εκ τούτου, θα εφαρμόσουμε την ίδια λογική που ακολουθήθηκε κατά τα προηγούμενα γεγονοτα , όπου εκτελεσαμε το ίδιο πείραμα δύο φορές: Την Surat Al-Fatiha μονη της στο συνολο της, και μετά το Basmala από μόνο του.
Στο προηγούμενο γεγονός, εξετάσαμε την επανάληψη των γραμματων της Surat Al-Fatiha στο σύνολό της, και τώρα, θα κοιταξουμε για την επανάληψη των γραμματων στο Basmala μόνο του.
Το Basmala, φυσικά, είναι (بسم الله الرحمن الرحيم). Αποτελείται από 10 διαφορετικά αραβικα γράμματα . Και πάλι, γράφουμε τη συχνότητα του κάθε γράμματος παρακάτω κατά φθίνουσα σειρά:

ل م أ ر ح ب س هـ ن ي
1 1 1 1 1 2 2 3 3 4
Σίγουρα αρκετά, αυτός ο αριθμός, 1111122334, περνάει τον έλεγχο της διαιρεσης με το 7:

Η επανάληψη ολων των γραμματων στο Basmala, διατάσσομενα κατά φθίνουσα σειρά, παραγουν 1111122334, ή 158731762 x 7
Γεγονος 20
Κάποιος μπορεί να ρωτήσει: " Αναφερθηκατε στο Κοράνι μονο στη μορφή κειμένου. Τι γίνεται με την προφορά των λέξεων του Κορανίου ; Υπάρχει κάτι θαυματουργό σ 'αυτό; " Για το σκοπό αυτό, μπορω με βεβαιότητα να πω ότι το πεδίο εφαρμογής του αριθμητικου θαύματος καλύπτει τόσο τις γραπτές οσο και την απήγγειλια των λέξεων του Κορανίου."
Τούτων λεχθέντων, ένα γρήγορο μάθημα στα Αραβικά για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη γλώσσα. Μερικες λεξεις στα Αραβικά περιέχουν γράμματα που προφέρονται δύο φορές αλλα γραφονται μόνο μία φορά. Αυτό είναι γνωστό ως διπλασιασμος σύμφωνου, και ο τεχνικός όρος είναι «διπλασιασμός». Στα αραβικά, αυτό είναι γνωστό ως «tashdiid». Αντί της εγγραφης του γραμματος δύο φορές, στα Αραβικά υπαρχει ενα διακριτικά σύμβολο που είναι γραμμένο πάνω από το διπλασιασμενο σύμφωνο που δείχνει ότι προφέρεται με διπλη την εμφαση." [1] Το όνομα αυτού του συμβόλου είναι «shadda» (εντατικοποίηση), και (μοιάζει με ένα μίνι w).
Έτσι για παράδειγμα, η λέξη «πολύ» στα αραβικά είναι جدّاً .Η μεταγλώτισση αυτης της λεξης είναι «Jidd-an». Το γράμμα «d η δ στα ελληνικα » είναι το ισοδύναμο του γράμματος «د» στα αραβικά. Ενω το αγγλικό γράμμα «d» γράφεται δύο φορές, το γράμμα στα αραβικά «د» είναι γραμμένο μόνο μία φορά. Αντί να γραψουμε "د" δύο φορές, το shadda »προστίθεται και εκπροσωπεί την ανάγκη να τονίσουμε το διπλό« ήχο d η δ ', δηλαδή είναι γραμμένο ως جدّاً για να τονίσει «tashdiid».

Ως εκ τούτου, ρωτουμε : Αυτα τα shadda γραμματα συμμετέχουν σε καποια αριθμητική συμφωνία;
Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν ακριβώς 14 τέτοια γραμματα στην Surat Al-Fatiha, και αυτό είναι το πρώτο πολλαπλάσιο του 7. Αλλά πιο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα 14 γράμματα είναι διατεταγμένα σε αυτό το κεφάλαιο. Πράγματι, αυτό το κεφάλαιο αποτελείται από επτά στίχους , και κάθε Στίχος περιέχει ένα συγκεκριμένο αριθμό "shadda" γράμματων:
Στίχος Αριθμός: [7] [6] [5] [4] [3] [2] [1]
Αριθμός "shadda" γράμματα: 3 1 2 1 2 2 3
Ο αριθμός 3121223 είναι πολλαπλάσιο του 7:
Ο αριθμός των "shadda" γράμματων διοργανώνομενα σύμφωνα με την εμφάνισή τους σε κάθε στίχος της Surat Al-Fatiha παραγουν 3121223, ή 445889 x 7
Αυτό ομως δεν είναι όλα. Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι η σειρά με την οποία τα 14 αυτα γραμματα βρίσκονται σε όλες τιςω 31 λεξεις της Surat Al-Fatiha. Παρακάτω, παραθέτουμε ολόκληρο το κεφάλαιο, υπογραμμίζοντας τα 14 "shadda" γράμματα:
(بسم اللّه الرّحمن الرّحيم. الحمد لـلّه ربّ العلمين. الرّحمن الرّحيم. ملك يوم الدّين. إيّاك نعبد وإيَّاك نستعين. اهدنا
الصّرط المستقيم. صرط الّذين أنعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضَّالّين)
Τώρα θα κοιταξουμε για τον αριθμό των "shadda" γράμματων στην κάθε λέξη της Surat Al-Fatiha. Σαφώς, ο αριθμός αυτός θα είναι πολύ μεγάλος, και θα περιλαμβάνει πολλά μηδενικά, αλλά παρόλα αυτά, είναι ως εξής:
2000000010010010011001101101110
Και απίστευτα, αυτός ο τεράστιος αριθμός δεν είναι άλλο από ένα πολλαπλάσιο του 7!

Ο αριθμός των «shadda" γράμματων στην κάθε λέξη της Surat Al-Fatiha παραγει 2000000010010010011001101101110 =
285714287144287144428728728730 x 7
Έπειτα από μελέτη, λέμε: Όταν απαγγέλλουμε την Surat Al-Fatiha, ο αριθμός των "shadda" γράμματων αντιπροσωπεύει ένα πολλαπλάσιο του 7. Επιπλέον, η ρύθμιση των γραμματων αυτών σε κάθε στίχο αυτου του κεφαλαίου αποτελεί ένα πολλαπλάσιο του 7. Και, τέλος, η μέτρηση του αριθμού των "shadda" γράμματων σε κάθε λέξη αυτου του κεφαλαίου, μας δίνει ένα 31-ψήφιο αριθμό που, και πάλι, είναι πολλαπλάσιο του 7.
Θαύμα ή απλή σύμπτωση;
Τέλος, πρέπει να θέσουμε τα θέματα σε μια προοπτική , λαμβάνοντας λογικα υπόψη τα ανωτέρω γεγονότα: Πώς όντως αυτή η σειρά των συνεπων αριθμητικων ρυθμίσεων λαμβάνουν χώρα;
Υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες δυνατότητες εδώ: Σύμπτωση ή θαύμα.
Παρά το γεγονός ότι συμπτωση απλως δεν είναι ενα τυχαίο το γεγονός που μπορεί να συμβεί σε ένα κεφάλαιο με τη συχνότητα που συμβαινει στην Surat Al-Fatiha, μπορούμε, ωστόσο, ας υπολογίσουμε μαθηματικά την πιθανότητα της σύμπτωσης, χρησιμοποιώντας το απλό νόμο των πιθανοτήτων.
Έτσι, σε οποιοδήποτε λογοτεχνικό κείμενο, η πιθανότητα να εχουμε έναν αριθμό που διαιρειται με το 7 είναι 1 / 7. Η πιθανότητα να προκύπτουν 2 αριθμοι που να διαίρουνται με το 7 είναι 1 / 7 x 7, ή 1 / 49. Η πιθανότητα τρεις αριθμοί να προκυπτουν που να είναι πολλαπλάσια του 7 είναι 1 / 7 x 7 x 7, ή 1 / 343. Όπως μπορούμε να δουμε , η πιθανότητα της σύμπτωσης μειώνεται με κάθε πρόσθετο αριθμό που διαιρείται με το 7.

Και όπως διαπιστώσαμε στην Surat Al-Fatiha, περισσότερα από 30 πολλαπλάσια του 7 προκυψαν! Μαθηματικά, η πιθανότητα αυτή να είναι απλή σύμπτωση είναι 1 / 7 x 7 x 7 x 7 ... 30 φορές! Με άλλα λόγια, αυτή είναι περίπου 0,000000000000000000000000044%. Ως εκ τούτου, σύμπτωση είναι λογικά εξω απο καθε ερωτηση .
Είναι σε τέτοιες στιγμές, όταν θυμόμαστε τους Βαθεις Στίχους της πρόκλησης στο Κορανι:
(Ας φερουν λοιπον αν μπορουν ομοια με αυτη τη διηγηση αν ειναι ειλικρινεις) (Al-Tuur, 52:34)
(Πες : "Εαν ενωνονταν ολοι μαζι, οι ανθρωποι και οι τζιν με σκοπο να φερουν το ομοιο με αυτο το Κορανιο, δεν θα μπορουσαν να παραγουν το ομοιο με αυτο, κι αν ακομα συνεδραμε ο ενας με τον αλλο με βοηθεια και υποστηριξη.) (Al-Isra» , 17:88)
(Μηπως δεν σκεπτονται το Κορανι με προσοχη; Και εαν ηταν απο καποιον αλλον εκτος απο τον ΑΛΛΑΧ θα εβρισκαν βεβαια σε αυτο, πολλες διαφορες.) (Al-Nisa', 4:82)
Συμπέρασμα
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι διάφορες αριθμητικές μεθόδοι διερευνησης ανωτέρω, από την οργάνωση των αριθμων στο το να γινει εξεύρεση των ακολουθίων και των πρότυπων που συνδέουν τις λεξεις με τους αριθμούς, είναι όλες πολύ πρόσφατα ανακαλύμενες τεχνικες μεθοδοι . Αυτός είναι ενας απο τους τρόπους με τον οποίο Το Ιερο Κορανιο υπερβαίνει την σύγχρονη επιστήμη και τη τεχνολογία με τη σοφία και τη γνώση του.
Επίσης, η ακρίβεια των ανωτέρω υπολογισμων , πρέπει να εκτιμηθεί. Τα θαύματα της Surat Al-Fatiha παρουσιάζονται υπό το πρίσμα της απόλυτης αρθμητικης ακρίβειας : οι αριθμοί που φτάσαμε , δεν έχει σημασία πόσο μεγάλοι, ήταν πάντοτε πολλαπλάσια του 7: αυτό σημαίνει ότι ήταν πάντα ακέραιοι αριθμοί χωρις δεκαδικά!
Η αριθμητική συνοχή και ρυθμίση επικράτησε με επιτυχία σε όλα τα παραδείγματα μας. Αυτή η ακρίβεια διατηρήθηκε παντού από τους αριθμούς κεφαλαίου, τον αριθμό των στίχων, τον αριθμό των λέξεων, και ακόμη και τους αριθμούς των γραμμάτων. Επιβάλλεται η διαπίστωση ότι η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο βιβλίο, και είναι κάτι που εμεις οι άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως, πόσο μάλλον να παράγουμε.
Πρέπει επίσης να σταματήσουμε και να θαυμάσουμε την αραβική γλώσσα, και ιδιαίτερα την αραβική του Κορανίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Κοράνι, στη μορφή κειμένου είναι γραμμένο στην κλασική αραβική γλώσσα, και ο τρόπος με τον οποίο ορισμένες λέξεις είναι γραμμένες στην κλασική αραβική διαφέρει από τη σύγχρονη αραβική όπως την ξέρουμε σήμερα. Για παράδειγμα, στην Surat Al-Fatiha, η λεξη (صر ط ) βρίσκεται στoν έβδομo στίχο. Στη σύγχρονη Αραβική, αυτή η λέξη γράφεται με ένα πρόσθετο γράμμα "Alif" (أ), καθιστώντας (صراط). Αν αυτό είχε γίνει με τον τρόπο αυτό και αυτη η μικρη λέξη ειχε γραφτει στο κεφάλαιο, πολλά από τα περιστατικά που αναφέρονται ανωτέρω, θα ειναι απλά εσφαλμένα, καθώς και η αριθμητική συμφωνία θα ειχε παραποιηθεί εντελώς. Αυτό μας λέει ότι η ακριβής διατύπωση του Κορανίου έχει διατηρηθεί, και ότι η θεία ακρίβεια του Ιερου Κορανιου εκτείνεται στο ελαχιστο της λεπτομέρειας.
Εκτιμούμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν αραβικά μπορεί να βρουν κάποια δυσκολία στο να παρακολουθησουν ολα τα λεπτομερή γεγονόνοτα , και ως εκ τούτου έχουμε προσπαθήσει να εξηγήσουμε τα πράγματα με τον απλούστερο δυνατό τροπο . Ωστόσο, η ομορφιά του αριθμητικου θαύματος , βέβαια, είναι ότι μιλά τη γλώσσα των αριθμών, μια παγκόσμια γλώσσα , με την οποια οι άνθρωποι όλων των γλωσσών μπορουν να κανουν συνδεση σχετικα ευκολα.
Διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι από τους αριθμούς που καταληξαμε ήταν σημαντικά μεγάλοι, πράγμα που σημαίνει ότι μια κανονική αριθμομηχανή συνήθως δεν αρκεί, και ακόμη και μια επιστημονική δεν μπορεί να παρέχει κατ 'ανάγκη το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Σας εχουμε, συνεπώς, δωσει μια χρήσιμη σύνδεση με μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή που εκτελεί τέτοιους μεγάλους υπολογισμούς, και δίνει απαντήσεις μέχρι ένα εκατομμύριο ψηφία, πράγμα που σημαίνει ότι σαφώς οι αναγνώστες μπορούν να δουν αν περιέχει έναν αριθμό δεκαδικών ψηφίων ή μη. Αυτό σημαινει, οτι αν οι κανονικοι υπολογιστές στο σπίτι μας δεν είναι επαρκέις για την εκτέλεση αυτών των υπολογισμών, τι υπολογιστή θα μπορούσε Ο Προφήτη Μουχαμμαντ να έχει χρησιμοποιήσει πριν απο 1.400 χρόνια , αν πράγματι ήταν αυτός που σχεδίασε το αριθμητικό θαύμα;
Το ίδιο το Κοράνι υπερασπίζεται τον εαυτον του στον εξής στίχο:
(Η μηπως λενε οτι: " Tο πλαστογραφησε;") Πες τους : "Φερετε λοιπον ενα σταδιο (μια σουρα) σαν και αυτο , και φωναξτε (για βοηθεια σας ) οσους μπορειτε- εκτος απο τον ΑΛΛΑΧ -αν ειστε φιλαληθεις".) (Yunus, 10:38)
Πράγματι, για όποιον αμφιβάλλει για το θαύμα του Κορανίου, απλά του δινουμε την προκληση του Κορανιου , και πρεπει να πω ότι ανεξάρτητα από τον Συντάκτη του Κορανίου, αυτή η πρόκληση δεν έχει ακόμη συναντηθει , ακόμη και στην εποχή μας . Επίσης, μπορεί κανείς ρεαλιστικά να καταλήξει σε ένα κεφάλαιο, όπως η Surat Al-Fatiha, η οποίο περιέχει μια μοναδική αριθμητική συμφωνία, διατηρώντας παράλληλα την έννοια, το πλαίσιο, την σοφία και βαθιά γλώσσα σε ολα τα κεφάλαια; Αυτό είναι απλά πέρα από το πεδίο της ανθρώπινης ικανότητας, γι 'αυτό οι θεϊκες προκλήσεις του Κορανίου διαρκούν περισσότερο από 14 αιώνες αφου αποκαλύφθηκε το Κορανι.
Πράγματι, είναι ενα θαύμα χωρις τελος. Ο Αλλάχ λέει: (Αν στελναμε κατω αυτο το Κορανιο, πανω σε ενα βουνο, θα το εβλεπες να σκυβει ταπεινα τον εαυτον του και να σχιζεται απο φοβο για τον ΑΛΛΑΧ. Και τετοιες ειναι οι παρομοιωσεις που προβαλλουν στους ανθρωπους ωστε να σκεπτονται.) ( Al-Ηashr, 59:21)
--------------------
Συγγραφεας: Abduldaem Al-Kaheel
www.kaheel7.com/el

Αναφορες:
[1] Ryding, K. (2005) A Reference Grammar of Modern Standard Arabic, 1st ed., Cambridge University Press, Cambridge, p:24.
[2] The Million Digit Calculator http://www.comptune.com/calc.php?methos=GET&base1=10&base2=10&S1=1234567890111213141516171819%0D%0A1021222324252627282920313&S2=7&func=bcdiv&base3=10&places=100

Ο Προφήτης Μουχάμμαντ

Το Ισλάμ όπως δεν έχεις διαβάσει ποτέ...Η σημασία που έδινε ο Προφήτης Μουχαμμαντ στην εξωτερική εμφάνιση και στην καθαριότητα. Ο Προφήτης και η Εξωτερική Εμφάνιση Ένα από τα θετικά στοιχεία του Ισλάμ και της νομοθεσίας του αποτελεί το ενδιαφέρον για την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση, στο βαθμό που το προωθεί και το ενθαρρύνει η ισλαμική παράδοση. Ο προφήτης: Ο Θεός είναι όμορφος και αγαπά την ομορφιά. (προφητικός λόγος, βιβλίο του Μούσλεμ) Επίσης: Ο Θεός επιθυμεί να βλέπει τα ίχνη της χάρης του στον άνθρωπο (βιβλίο του Αλ-Τερμέδι) Ο προφήτης φημιζόταν για την ωραία φυσιογνωμία, την ομορφιά και το ενδιαφέρον για την εξωτερική εμφάνιση, συγκεντρώνοντας στο πρόσωπό του την καλοψυχία, την όμορφη ενδυμασία και την ωραία μυρωδιά. Ο προφήτης περιποιούταν τα μαλλιά του και χτένιζε τα γένια του. Είχε μακρά μαλλιά που κάλυπταν τα αυτιά του. Ο Αλ-Μπαρά’α Ιμπν ʼζεμπ αναφέρει: «Ο προφήτης είχε μακριά μαλλιά που έφταναν στην άκρη των αυτιών του». Όταν μεγάλωναν τα μαλλιά του τα έμπλεκε σε πλεξούδες» Η Όυμ Χάνι’ε αναφέρει: «Όταν έφτασε ο προφήτης στην Μέκκα είχε τέσσερις πλεξούδες» (βιβλίο του ʼμπου Νταούντ) Με το κατέβασμα των μαλλιών εννοείται να αφηθούν χωρίς να χωριστούν, και μετά τα χώρισε σε δυο μέρη, ξεκινώντας από τα δεξιά όπως συνήθιζε. ************************************** Ο προφήτης ξεκινούσε όλες τις κινήσεις του χρησιμοποιώντας το δεξί μέρος του σώματος. Η ʼϊσα αναφέρει: «ο προφήτης προτιμούσε να ξεκινήσει από δεξιά όταν πλενόταν, όταν χτενιζόταν και όταν φορούσε το υπόδημά του» (βιβλίο του Μούσλεμ) Σε όλες τις περιπτώσεις ο προφήτης δεν περιποιούταν υπερβολικά τα μαλλιά του, αλλά προειδοποιούσε για την υπερβολική περιποίηση. Ο Αμπντουλλάχ Ιμπν Μάγφαλ αναφέρει: «ο προφήτης απέτρεψε το συνεχές χτένισμα, εκτός αν το κάνει κανείς πότε-πότε» (βιβλίο του Αλ-Τερμέδι) Οι σύντροφοι του προφήτη διαφώνησαν μεταξύ τους σχετικά με το αν ο προφήτης χρησιμοποιούσε τη βαφή μαλλιών. Μερικοί ισχυρίζονται ότι τα ‘βαφε και άλλοι λένε όχι. Ο Ιμάμης Αλ-Νάουαουι υιοθετεί μια μεσαία στάση λέγοντας ότι ο προφήτης πότε-πότε έβαφε, αλλά το περισσότερο χρόνο δεν το έκαμε. Όταν έκοβε τα μαλλιά του δεν άφηνε τίποτε απ’ αυτά. Ο Ιμπν Αλ-Καΐέμ αναφέρει: «συνήθεια του στην κοπή μαλλιών ήταν να τα αφήνει όλα ή να τα πάρει όλα. Δεν έκοβε μερικά και άφηνε άλλα, και δεν αναφέρεται για αυτόν ότι έκοβε το μαλλί εκτός από την περίπτωση κάποιων θρησκευτικών τελετουργιών» (βιβλίο Αλ-Τερμέδι). ************************************** Από την παράδοση του προφήτη αναφέρεται και η χρήση του «κόχλ» (μαύρη βαφή τονισμού ματιών), και είχε ένα δοχείο από αυτό που χρησιμοποιούσε κάθε νύχτα». Λέει ο προφήτης: «Να χρησιμοποιείτε το κόχη, διότι δυναμώνει την όραση και φυτρώνει το μαλλί» (βιβλίο Αλ-Τερμέδι) Ο προφήτης έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σωματική υγιεινή, π.χ. άφηνε τα γένια και τα περιποιούταν. Είπε: η πρωτόγονη φύση του ανθρώπου περιέχει πέντε πράγματα: την περιτομή, την αποτρίχωση του τριχώματος ήβης, το ξύρισμα μουστακιού, το απόκομμα των νυχιών, και αποτρίχωση (δια τραβήγματος) του τριχώματος της μασχάλης» Είπε (στους συντρόφους του): «προσέρχεστε στα αδέλφιά σας, χτενιστείτε και φτιάξτε τα ρούχα σας για να είστε σημείο αναφοράς ανάμεσα στους ανθρώπους, ο Θεός δεν αγαπά την ασχήμια». Επίσης ο προφήτης πρόσεχε την καθαριότητα του στόματός του, και χρησιμοποιούσε συχνά το «σιουάκ» (καθαριστή δοντιών), όταν νήστευε, όταν δεν νήστευε, στη νίψη για την προσευχή, όταν ξυπνούσε, και όταν εισερχόταν στο σπίτι». Ακόμη και στις τελευταίες στιγμές της ζωής του ζήτησε από την γυναίκα του ʼϊσα να του φέρει το «σιουάκ» για να ανταμώσει τον Θεό με εύοσμο στόμα. ************************************** Όσον αφορά την ενδυμασία του φορούσε τα καλύτερα, από το τουρμπάνι, το πανωφόρι στο χιτώνα και το υπόδημά του. Φορούσε και ένα ασημένιο δαχτυλίδι, με ένα πετράδι από την Αιθιοπία, το οποίο γύριζε προς την παλάμη του. Το φορούσε στο μικρό δαχτυλάκι, και το χρησιμοποιούσε σαν σφραγίδα στις επιστολές προς τους βασιλιάδες και πρίγκιπες. Είπε: «από αυτόν τον κόσμο μου εμφυτεύτηκε η αγάπη για τις γυναίκες και το μύρο» (βιβλίο Αλ-Νισά’ιε). Γι’ αυτό δεν δίστασε να δεχτεί το μύρο από οποιονδήποτε άνθρωπο του το έδινε. Είχε και ένα μυροδοχείο, και το πιο αγαπημένο του άρωμα ήταν ο μόσχος. Η ʼϊσα αναφέρει πως αρωματιζόταν στο προσκύνημα λέγοντας «σαν να έβλεπα την λάμψη του μόσχου στην χωρίστρα του προφήτη» (βιβλίο του Μούσλεμ). ************************************** Έτσι, ο προφήτης μας δίνει το παράδειγμα, μέσα από την πρακτική παράδοσή του, για το πώς πρέπει να περιποιείται ο πιστός την εξωτερική του εμφάνιση, όπως την εσωτερική του καλλιέργεια, για να πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη ισορροπία στον μουσουλμανικό χαρακτήρα, πράγμα που στερούνται οι ανθρώπινοι νόμοι και τα αλλοιωμένα δόγματα.